Här hittar du lite information om deltagande managers.

 

MANGELICIOUS

 • Lag: Valencia CF 
 • Managerns styrkor: Mitt taktiska tänk har jag fått beröm för många gånger. Vill ha ett spel där vi äger matcherna genom stort bollinnehav och trygghet med bollen vara oberäkneliga under vissa stunder av matcherna. Anfall är bästa försvar. Vet vi hur vi ska anfalla så kommer försvarsspelet att lösa sig
 • Managerns svagheter: Att jag är för överlägsen de andra managerna vilket gör mitt jobb för konkurrenslöst. Kanske borde skaffa ett extra managerjobb för att gör det hela lite svårare…??
 • Managern har ordet: Det känns skönt att äntligen ha fått förtroendet i denna fantastiska fotbollsklubb. I en stad där solen lyser 340 dagar om året så kan jag nog se till så att de övriga 25 dagarna även dem blir soldränkta. Det är en klassisk klubb med en av världens bästa arenor som jag vill ta tillbaka till dess glansdagar i början av 2000-talet. Vi ska bli ett lag att räkna med i de stora sammanhangen igen. Det är just därför som jag valde denna klubb trots en massa anbud från andra storklubbar så som  PSG, Atlético Madrid, Real Madrid, Bayern München, Lyon och Inter. PSG valde jag bort för att jag inte vill träna en primadonna som Neymar, Atlético har spelare som gör för töntiga målgester, Real Madrid är för opersonliga utan Ronaldo, Bayern München kommer från ett land där man pratar ett av världens fulaste språk och i Lyon är människorna för dryga. Därför blev valet enkelt.

  Det ska bli kul att komma till ett mästerskap som lite av en underdog. Det gillar vi. Vi deltar för att bevisa för världen att framgång inte kan nås med pengar (just det Manchester City) och att man inte kan sälja av en av världens bästa mittfältarens Pogba och istället ta in en snart nybliven pensionär i Ronaldo (just det Juventus). Detta mästerskap kommer att bli ett minne för livet då turneringen kommer till min hemstad. Biljettrycket har jag hört varit enormt. Alla biljetterna är slutsålda sedan länge. Stadens kommunpolitiker har fått i uppdrag att panikvärva barnarbetare som de senaste dagarna ska ha gjort ytterligare 5 000 extrabiljetter. Jag har dessutom lovat att ge varje person, med en biljett, en Valenciatröja så att hela staden kommer bada i vitt och svart.

  AMUNT VALENCIA!

 

MICHAEL

 • Lag: Manchester City
 • Managerns styrkor: Fortfarande äldsta och mest rutinerade managern i sällskapet. Denna reunion dessutom med ett kvalitetslag där jag har lyckats utmärkt med att ingjuta min filosofi i truppen, vilken är att ju fler timmar i gymmet och ju mer junkfood man äter, desto bättre blir vi ute på planen. Vi satsar på tyngd i rena kilon. Med Real Sociedad (där kontraktet bröts) samt AS Monaco förra gången satsade jag på oxtestikel för att öka spelarnas prestationer och det visade sig vara ett ganska dåligt beslut i slutändan. Men det här med junkfood till Man City, det kommer slå ut ruskigt bra. Dessutom har jag till skillnad från förra reunionen lagt timtal på att analysera övriga managers och har hittat många många svagheter jag kommer utnyttja.
 • Managerns svagheter: Vad är svaghet, känner inte till det ordet.
 • Managern har ordet: Denna reunion siktar jag på att gå förlustfri genom hela mästerskapet, det är helt realistiskt med tanke på motståndet. Laget har en lång resa till Eskilstuna men det gör inget eftersom sista lasset av fett och kolhydrater ska tryckas på vägen för maximal effekt lagom till mästerskapsstart.

 

TOBINHO (Ohlsson)

 • Lag: Juventus FC
 • Managerns styrkor: Som alla redan vet är jag en taktiker av rang, med disciplin och kreativitet som nycklar till framgång. Jämn nivå utan några plattmatcher kännetecknar mina säsonger. Sedan förra mästerskapet har erfarenhet spetsat mina redan geniala kompetenser.
 • Managerns svagheter: Har svårt att koncentrera mig när jag hela tiden möter usla motståndare.
 • Managern har ordet: Ser verkligen fram emot detta kommande mästerskap. Som regerande mästare finns självklart bara ett mål i sikte, och jag tänker nog låta pokalen stå kvar i Ängelholm för att slippa förflytta den fram och tillbaka. Har ett spännande lag med otroliga spetskvaliteter och det ska bli intressant att se hur stjärnvärvningen Ronaldo pulveriserar motståndarförsvaren.

  Kontrollen är laddad, ölen är packad och näshåren är trimmade. Eskilstuna won’t know what hit them!